Diyet için Yağ yaktıran besinler


  

Sabah kahvaltıları oldukça önemlidir ve diyetlerde sabahları yediğinizde yağ yaktıran besinler tüketmeniz kilo vermenize yardımcı olabilir. Bu besinler sizi hem tok tutacak ve besleyiciliği ile sağlığınızı koruyacak hem de diyetlerinizde hızla kilo vermenize yardımcı olacak!

Yoğurt



Yoğurt hemen hemen bütün diyet listelerinde yer alan hem çok faydalı hem de diyet bir gıdadır. Yoğurt ayrıca pek çok yiyecekle kombinlenebildiği için kullanım alanı oldukça geniştir. Sabah kahvaltı niyetine ya da kahvaltıdan önce aç karnına tüketeceğiniz bir kâse yoğurt hem sindirim sisteminizi rahatlatır hem de sizi tok tutar.

Yulaf Ezmesi



Yulaf ezmesini sütle haşlayarak ya da bir gece önceden yoğurtla karıştırıp sabah kahvaltıda tükettiğinizde yulafın şişme özelliğinden ötürü midenizde daha çok yer kaplayacağını ve sizi tok tutacağını göreceksiniz.

Haşlanmış Yumurta



Sabah işe ya da okula gitmeden önce evinizde tüketeceğiniz haşlanmış yumurta öğle yemeğine kadar sizi tok tutacaktır. Ayrıca yumurtayı haşlayarak yemek yumurtanın en diyet halidir. Bir tane haşlanmış yumurta 80 kaloridir.

Lor Peyniri



Kahvaltınızda diğer hazır peynirler yerine lor peyniri tercih ederseniz içindeki besleyici mineraller sizi gün boyu sağlıklı ve enerjik bir şekilde ayakta tutacaktır. Akdeniz diyetinde lor peyniri zeytinyağı ve baharat ile karıştırılarak sabah kahvaltılarında tüketilir. Kilo vermeyi kolaylaştıran etkisinin yanında kemikleri de kuvvetlendirir.

Türk Kahvesi



Türk kahvesinin diyetlerde kullanılması çok yaygındır. Dünyanın en zengin antioksidan kaynaklarından biri olan kahve yağ yakmanıza da yardımcı olur. Türk kahvesini sabahları içmek zihninizin de güne zinde başlamasını sağlayacaktır.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !